מכינים את הרוטב: שמים בסיר שמן. מוסיפים את הבצל ואת הפלפל הירוק ומטגנים על להבה בינונית תוך כדי ערבוב כדי שהטעמים של הפלפל יתנו טעם.
שלב 2
0 דקות
מערבבים בקערית את הפפריקה עם השמן ומוסיפים לרוטב. מוסיפים מיד את המים ומערבבים. מוסיפים את הרסק, המלח ועוד קצת מים וממשיכים לבשל עד שהרוטב נהיה אחיד וסמיך.
שלב 3
0 דקות
בינתיים מבשלים את הפסטה לפי ההוראות. מוסיפים את הפסטה לרוטב, מספיגים אותה ברוטב ומבשלים על להבה נמוכה כחמש דקות.
שלב 1
מתוך
3
מכינים את הרוטב: שמים בסיר שמן. מוסיפים את הבצל ואת הפלפל הירוק ומטגנים על להבה בינונית תוך כדי ערבוב כדי שהטעמים של הפלפל יתנו טעם.
שלב 2
מתוך
3
מערבבים בקערית את הפפריקה עם השמן ומוסיפים לרוטב. מוסיפים מיד את המים ומערבבים. מוסיפים את הרסק, המלח ועוד קצת מים וממשיכים לבשל עד שהרוטב נהיה אחיד וסמיך.
שלב 3
מתוך
3
בינתיים מבשלים את הפסטה לפי ההוראות. מוסיפים את הפסטה לרוטב, מספיגים אותה ברוטב ומבשלים על להבה נמוכה כחמש דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 1