המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להכין את הפסטה לפי הוראות היצרן המופיעות על גבי האריזה.
לטגן את הבצלים הקצוצים עם שמן זית, לאחר מכן להוסיף את הבטטה ולאחר מכן את הקישואים להמשיך להקפיץ ביחד.
להוסיף קצת מים ולאחר מכן את התבלינים ולבסוף להוסיף את השמן ואת החמאה עד שהיא נבלעת בתוך השמנת.
לאחר בישול קצר יש להוסיף את הפסטה.
לערבב היטב ולהגיש.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0