להכנת הרוטב הירוק:
טוחנים בבלנדר את התרד, פטריות, עלי בזיליקום, שמן זית וצנוברים.
מחממים במחבת שמן זית ושופכים את התערובת הירוק, מוסיפים 1/2 מיכל שמנת לבישול וממתינים כמה דקות עד שהרוטב מצטמצם. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
שלב 3
2 דקות
שופכים את הרוטב על הפסטה פאפארדלה ומערבבים עד שהיא תיצבע בירוק. בהגשה ניתן להוסיף עלי בזיל מיני וצנוברים.
שלב 4
10 דקות
להכנת הרוטב הוורוד:
טוחנים בבלנדר את הסלק עד למרקם קרם.
מחממים את החמאה במחבת, מוסיפים לה את קרם הסלק, אגוז מוסקט ו-1/2 מיכל שמנת לבישול ומערבבים עד שהרוטב מצטמצם ומקבל צבע ורוד יפה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
שלב 5
5 דקות
שופכים את הרוטב על הפסטה קסרצ'ה ומערבבים עד שהיא תיצבע בוורוד.
בהגשה ניתן להוסיף עלים ורודים אכילים וגבינת בוראטה.
שלב 1
מתוך
5
מבשלים את הפסטות לפי ההוראות שעל האריזה.
שלב 2
מתוך
5
להכנת הרוטב הירוק:
טוחנים בבלנדר את התרד, פטריות, עלי בזיליקום, שמן זית וצנוברים.
מחממים במחבת שמן זית ושופכים את התערובת הירוק, מוסיפים 1/2 מיכל שמנת לבישול וממתינים כמה דקות עד שהרוטב מצטמצם. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
שלב 3
מתוך
5
שופכים את הרוטב על הפסטה פאפארדלה ומערבבים עד שהיא תיצבע בירוק. בהגשה ניתן להוסיף עלי בזיל מיני וצנוברים.
שלב 4
מתוך
5
להכנת הרוטב הוורוד:
טוחנים בבלנדר את הסלק עד למרקם קרם.
מחממים את החמאה במחבת, מוסיפים לה את קרם הסלק, אגוז מוסקט ו-1/2 מיכל שמנת לבישול ומערבבים עד שהרוטב מצטמצם ומקבל צבע ורוד יפה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
שלב 5
מתוך
5
שופכים את הרוטב על הפסטה קסרצ'ה ומערבבים עד שהיא תיצבע בוורוד.
בהגשה ניתן להוסיף עלים ורודים אכילים וגבינת בוראטה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0