המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את שולי השעועית הירוקה הטרייה וחותכים אותה לאורכה לחתיכות באורך של כ-5 ס"מ.
מרתיחים סיר עם מים ומעט מלח. כשהמים רותחים מכניסים את השעועית והברוקולי לכ-3 דק', שיתרככו מעט, אבל ישארו פריכים. שעועית קפואה יש לחלוט לפי ההוראות על גבי השקית. מסננים את השעועית והברוקולי מהמים.
במחבת גדולה מחממים שמן זית וחמאה. קוצצים את הבצלצלים ופורסים את השום. מקפיצים מעט בשמן (זהירות, שהשום לא יישרף).
מוסיפים את השעועית והברוקולי ומקפיצים יחד עוד כ-2 דק'. מסירים מהאש.
מבשלים את הפסטה ומסננים את הפסטה מהמים. מוסיפים את הפסטה למחבת עם הירקות, מחזירים לאש ומערבבים היטב הכל יחד.
טועמים ומוסיפים מלח אם צריך.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0