המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
במחבת גדולה מחממים את שמן הזית והשום כ-2 דקות (רק עד שהשום מתחיל \"לרקוד\").
מוסיפים את התאנים, העגבניות, המלח והפלפל. מבשלים עוד 2 דקות.
מוסיפים למחבת את היין והגבינה. מגדילים את הלהבה, מערבבים היטב ומבשלים כ-1 דקות נוספת. מסירים מן האש.
מבשלים את הפסטה במים רותחים שהומלחו קלות עד לדרגת \"אל-דנטה\". מסננים.
מוסיפים את הפסטה החמה למחבת עם הרוטב. מבשלים על להבה גבוהה חצי 1 דקות.
מגישים חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0