המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים את השום בסיר קטן, מוסיפים שמן זית עד לכיסוי השום ומבשלים על להבה נמוכה כ-25 דקות, עד להתרככות שיני השום. (חשוב להקפיד שהשמן לא יגיע לרתיחה). מסירים מהלהבה ומסננים מהשמן.
במחבת גדולה מחממים שמן זית, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים את כל החומרים, למעט עלי הריחן. מתבלים במלח, פלפל וסוכר ומטגנים כ-10 דקות, עד שהעגבניות מתרככות מעט. בוחשים מדי פעם.
מוסיפים את קונפי השום ומסירים מהלהבה. מוסיפים את הריחן ומערבבים.
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
מחלקים את הפסטה לצלחות אישיות, יוצקים מעל את הרוטב ומגישים. אם רוצים, בוזקים גבינת פרמזן מגוררת.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0