המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הרוטב: מחממים במחבת שמן זית. מוסיפים את הבצל, השום והפלפל ומטגנים תוך כדי בחישה מדי פעם עד שהפלפלים מזהיבים מעט.
מוסיפים את עגבניות השרי והעגבניות המיובשות ומטגנים 4-5 דק'.
מתבלים במלח ובפלפל. מסירים מהאש, מוסיפים את עשבי התיבול ומערבבים.
טועמים ומשפרים תיבול.
במקביל מבשלים את הפסטה לפי ההוראות. יוצקים את הרוטב לפסטה ומערבבים היטב.
להגשה: מחלקים את הפסטה לצלחות אישיות, מפזרים מעל גבינת פרמזן ומגישים. ניתן להמיר את גבינת הפרמזן ב-150 גרם גבינת חלומי חתוכה לקוביות קטנות ומטוגנות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0