המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
מחממים במחבת את החמאה, מוסיפים את שיני השום הקצוצות, מלח, פלפל, יין לבן, 50 גרם גבינת פרמזן מגורדת, ועלים משני ענפי תימין.
חותכים את הפטריות לחתיכות גדולות, ומוסיפים למחבת.
מטגנים את הפטריות כ-8 דקות, עד שהן מתרככות מעט.
מוסיפים את הפסטה למחבת, ומערבבים היטב.
להגשה - מפוררים מעל המנה 50 גרם פרמזן ועלי תימין. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1