המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
במחבת / ווק טפלון שמים 3 כפות שמן , מטגנים את קוביות הפרגית על אש גבוהה עד להשחמה , מעבירים לקערה (עם כל הנוזלים).
באותה מחבת קולים צנוברים ושקדים עם 1 כפית שמן עד הזהבה. מוציאים לכלי בנפרד.
לאותה מחבת מוסיפים רבע כוס שמן, בצל קצוץ ומטגנים עד להשחמה (להשחים היטב זה מה שנותן את הצבע העשיר לפסטה), לאחר שהבצל השחים מוסיפים את השום מטגנים חצי דקה.
יוצקים חלב קוקוס ומביאים לרתיחה. נותנים לרוטב לבעבע כ-5 דקות.
מוסיפים את הפטריות המלח, האגוז מוסקט, פלפל גרוס, צ'ילי, וקוביות הפרגית (עם הנוזלים ), מבשלים על אש גבוהה כ-10 דקות עד להסמכה.
בינתיים מבשלים את הפסטה במים רותחים עם מלח כ-8-10 דקות.
כשהפסטה מוכנה , מסננים (לא לשטוף) ומוסיפים לרוטב החם (שעדיין מתבשל ), מערבבים את הפסטה עם הרוטב (על אש גבוהה) כשתי דקות.
מעבירים לקערת הגשה מפזרים מעט בזיליקום קצוץ דק, צנוברים ושקדים קלויים ומגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0