מכינים את הרוטב: שמים בסיר שטוח את השמן, השום, רוטב העגבניות ועלי הריחן. מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה 5 דק'. בוחשים מדי פעם. מוסיפים את השמנת המתוקה ומבשלים על להבה בינונית 3 דק'. בוחשים מדי פעם, טועמים ומשפרים תיבול. במידה ויש צורך מדללים את הרוטב עם חצי כוס ממי בישול הפסטה.
שלב 2
0 דקות
במקביל מבשלים את הפסטה לפי ההוראות, מסננים ושומרים חצי כוס ממי הבישול לדילול הרוטב. יוצקים את הרוטב לפסטה ומערבבים היטב.
שלב 3
0 דקות
להגשה: מחלקים את הפסטה לצלחות אישיות, מפזרים מעל גבינת פרמזן ופלפל שחור גרוס ומגישים.
שלב 1
מתוך
3
מכינים את הרוטב: שמים בסיר שטוח את השמן, השום, רוטב העגבניות ועלי הריחן. מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה 5 דק'. בוחשים מדי פעם. מוסיפים את השמנת המתוקה ומבשלים על להבה בינונית 3 דק'. בוחשים מדי פעם, טועמים ומשפרים תיבול. במידה ויש צורך מדללים את הרוטב עם חצי כוס ממי בישול הפסטה.
שלב 2
מתוך
3
במקביל מבשלים את הפסטה לפי ההוראות, מסננים ושומרים חצי כוס ממי הבישול לדילול הרוטב. יוצקים את הרוטב לפסטה ומערבבים היטב.
שלב 3
מתוך
3
להגשה: מחלקים את הפסטה לצלחות אישיות, מפזרים מעל גבינת פרמזן ופלפל שחור גרוס ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0