מחממים במחבת חמאה ושמן זית, ומטגנים את הבצלצלים (ניתן להמיר אותם ב-2 בצלים רגילים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) על אש בינונית 5 דקות, תוך ערבוב.
שלב 2
8 דקות
מוסיפים שום, צ'ילי ואת הפטריות ומטגנים כ 8 דקות, תוך ערבוב, עד שהן מזהיבות קלות.
שלב 3
0 דקות
יוצקים את היין, מרתיחים ומצמצמים עד כדי 1/3 מהכמות.
מבשלים את הפסטה לפי הוראות האריזה, מסננים ומערבבים עם כף שמן זית.
שלב 6
0 דקות
מוסיפים לרוטב את רצועות הסלמון ואת הפסטה. מערבבים ומתקנים תיבול.
שלב 7
0 דקות
מפזרים מעל עירית קצוצה ומגישים.
שלב 1
מתוך
7
מחממים במחבת חמאה ושמן זית, ומטגנים את הבצלצלים (ניתן להמיר אותם ב-2 בצלים רגילים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) על אש בינונית 5 דקות, תוך ערבוב.
שלב 2
מתוך
7
מוסיפים שום, צ'ילי ואת הפטריות ומטגנים כ 8 דקות, תוך ערבוב, עד שהן מזהיבות קלות.
שלב 3
מתוך
7
יוצקים את היין, מרתיחים ומצמצמים עד כדי 1/3 מהכמות.
הערות 0