המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
סוחטים היטב את הבורגול ושמים בקערה. מוסיפים את שאר חומרי המילוי ומערבבים היטב.
פורסים את נתחי הפרגית וממלאים במילוי בכמות נדיבה. מגלגלים לרול, מכניסים לתבנית אפייה ומסדרים אחת ליד השנייה בלחץ, כך שאחת סוגרת על השנייה (על מנת שלא יפתחו).
מטגנים את הבצל ומוסיפים את השום, העגבניות המגורדות, התבלינים, ציר הירקות/ עוף ואת הדבש ומבשלים כ - 10 דקות.
מוסיפים את גרגירי החומוס וממשיכים לבשל על אש נמוכה 10 דקות נוספות.
יוצקים את הרוטב על הפרגית הממולאת ואופים בתנור בחום של 180 מעלות כ - 45 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0