חותכים את העגבניות ל-6 פלחים כל אחת. מערבבים את הפלחים עם הלימון והשמן. מסננים את הרוטב שנותר לקערה.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים לקערת הרוטב את עלי הפטרוזיליה, וטוחנים במעבד מזון ידני עד קבלת מרקם רוטב נוזלי. מעבירים לקערת העגבניות שחתכנו לפלחים.
שלב 3
0 דקות
מבשלים במיקרו את שקית תפוחי האדמה במשך כ-10 דקות. מוציאים את השקית מהמיקרו ופותחים בזהירות. חותכים את תפוחי האדמה לחצאים. מתבלים במלח ופלפל שחור, מעט פפריקה ועלי רוזמרין. יוצקים שמן זית ומערבבים. מעבירים לתבנית.
שלב 4
0 דקות
מכניסים את תפוחי האדמה לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-200 מעלות, וצולים במשך כ-30 דקות עד שתפוחי האדמה הופכים לזהובים.
שלב 5
0 דקות
מושחים את נתח הסינטה בשמן זית. מתבלים את הבשר במלח ובפלפל. מחממים מחבת פסים, מוסיפים את הבשר למחבת על האש הכי חזקה וצולים אותו מכל צד במשך כ-2 דק'.
שלב 6
0 דקות
מוציאים את נתח הבשר מהמחבת ומניחים בתבנית. מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של 160 מעלות וצולים במשך כ-20 דקות.
שלב 7
0 דקות
פורסים את הבשר לפרוסות בעובי 4 מ"מ.
שלב 8
0 דקות
להרכבת המנה: מניחים בכלי הגשה נאה את תפוחי האדמה הצלויים. מעל תפוחי האדמה מוסיפים את סלט העגבניות, עליו את הבצל המוזהב ומעל מניחים את פרוסות הסינטה. בשולי כלי ההגשה מניחים את פרחי הברוקולי. בתיאבון.
שלב 1
מתוך
8
חותכים את העגבניות ל-6 פלחים כל אחת. מערבבים את הפלחים עם הלימון והשמן. מסננים את הרוטב שנותר לקערה.
שלב 2
מתוך
8
מוסיפים לקערת הרוטב את עלי הפטרוזיליה, וטוחנים במעבד מזון ידני עד קבלת מרקם רוטב נוזלי. מעבירים לקערת העגבניות שחתכנו לפלחים.
שלב 3
מתוך
8
מבשלים במיקרו את שקית תפוחי האדמה במשך כ-10 דקות. מוציאים את השקית מהמיקרו ופותחים בזהירות. חותכים את תפוחי האדמה לחצאים. מתבלים במלח ופלפל שחור, מעט פפריקה ועלי רוזמרין. יוצקים שמן זית ומערבבים. מעבירים לתבנית.
שלב 4
מתוך
8
מכניסים את תפוחי האדמה לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-200 מעלות, וצולים במשך כ-30 דקות עד שתפוחי האדמה הופכים לזהובים.
שלב 5
מתוך
8
מושחים את נתח הסינטה בשמן זית. מתבלים את הבשר במלח ובפלפל. מחממים מחבת פסים, מוסיפים את הבשר למחבת על האש הכי חזקה וצולים אותו מכל צד במשך כ-2 דק'.
שלב 6
מתוך
8
מוציאים את נתח הבשר מהמחבת ומניחים בתבנית. מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של 160 מעלות וצולים במשך כ-20 דקות.
שלב 7
מתוך
8
פורסים את הבשר לפרוסות בעובי 4 מ"מ.
שלב 8
מתוך
8
להרכבת המנה: מניחים בכלי הגשה נאה את תפוחי האדמה הצלויים. מעל תפוחי האדמה מוסיפים את סלט העגבניות, עליו את הבצל המוזהב ומעל מניחים את פרוסות הסינטה. בשולי כלי ההגשה מניחים את פרחי הברוקולי. בתיאבון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0