מחממים מחבת בינונית (עם ידית מתכת שיכולה להיכנס לתנור) על אש בינונית. מוסיפים שמן זית, תפוחי אדמה ומטגנים כ-10 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שתפוחי האדמה מתחילים להתרכך.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים אפונה ומפזרים יחד עם הבצל ותפוחי האדמה המטוגנים באופן שווה במחבת.
שלב 3
3 דקות
טורפים ביצים בקערה. מוסיפים גבינת מנצ'גו, נענע, מלח ופלפל ומערבבים. יוצקים למחבת ומבשלים כ-3 דקות, עד ששולי הפריטטה מתחילים להתייצב.
שלב 4
15 דקות
מעבירים את המחבת לתנור החם ואופים 20-15 דקות, עד שהפריטטה זהובה קלות.
שלב 1
מתוך
4
מחממים מחבת בינונית (עם ידית מתכת שיכולה להיכנס לתנור) על אש בינונית. מוסיפים שמן זית, תפוחי אדמה ומטגנים כ-10 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שתפוחי האדמה מתחילים להתרכך.
שלב 2
מתוך
4
מוסיפים אפונה ומפזרים יחד עם הבצל ותפוחי האדמה המטוגנים באופן שווה במחבת.
שלב 3
מתוך
4
טורפים ביצים בקערה. מוסיפים גבינת מנצ'גו, נענע, מלח ופלפל ומערבבים. יוצקים למחבת ומבשלים כ-3 דקות, עד ששולי הפריטטה מתחילים להתייצב.
שלב 4
מתוך
4
מעבירים את המחבת לתנור החם ואופים 20-15 דקות, עד שהפריטטה זהובה קלות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0