מכינים את הפירה כמעט לפי ההוראות שעל האריזה: במקום שתיים וחצי כוסות מים, מוסיפים לאבקה רק שתי כוסות מים. מניחים בצד לצינון.
שלב 2
0 דקות
בינתיים מזהיבים את הכרישות או הבצל בשמן בסיר רחב או במחבת גדולה מאוד.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הפטריות ומטגנים על אש גבוהה כעשר דקות, עד שהנוזלים שהפטריות הפרישו מתנדפים.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את תוכן המחבת לפירה ומערבבים היטב. מוסיפים גם את הביצים והגבינה ומערבבים. אין צורך במלח, משום שהפירה והגבינה מלוחים מספיק. אם רוצים, אפשר לתבל בפלפל שחור ו/או באגוז מוסקט מגורר.
שלב 5
0 דקות
משמנים תבנית פיירקס בגודל 20X30 ס"מ ויוצקים לתוכה את התערובת. אופים בחום של 180 מעלות 40 דקות, עד שפני הפשטידה משחימים. מוציאים מהתנור, ממתינים עשר דקות, פורסים ומגישים עם סלט.
שלב 1
מתוך
5
מכינים את הפירה כמעט לפי ההוראות שעל האריזה: במקום שתיים וחצי כוסות מים, מוסיפים לאבקה רק שתי כוסות מים. מניחים בצד לצינון.
שלב 2
מתוך
5
בינתיים מזהיבים את הכרישות או הבצל בשמן בסיר רחב או במחבת גדולה מאוד.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים את הפטריות ומטגנים על אש גבוהה כעשר דקות, עד שהנוזלים שהפטריות הפרישו מתנדפים.
שלב 4
מתוך
5
מוסיפים את תוכן המחבת לפירה ומערבבים היטב. מוסיפים גם את הביצים והגבינה ומערבבים. אין צורך במלח, משום שהפירה והגבינה מלוחים מספיק. אם רוצים, אפשר לתבל בפלפל שחור ו/או באגוז מוסקט מגורר.
שלב 5
מתוך
5
משמנים תבנית פיירקס בגודל 20X30 ס"מ ויוצקים לתוכה את התערובת. אופים בחום של 180 מעלות 40 דקות, עד שפני הפשטידה משחימים. מוציאים מהתנור, ממתינים עשר דקות, פורסים ומגישים עם סלט.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0