המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את האטריות במים 5 דק', עד לחצי ריכוך, ואז מעבירים לקערה.
בינתיים, משרים את הצימוקים במים.
מגררים את תפוחי העץ ומוסיפים לאיטריות.
מסננים את הצימוקים. מוסיפים לקערה ומוסיפים את 2 סוגי הסוכר, הריבה, השמן והמלח ומערבבים. לאחר מכן מוסיפים את הביצים, הקמח והקינמון ומערבבים שוב.
לשפוך את התערובת לתבנית משומנת, מורחים את התערובת למעלה במעט שמן, מכניסים לתנור שחומם ל- 180 מעלות ואופים כ-40-45 דק' או עד שמזהיב מעט. בתאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0