המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להמיס במחבת חמאה ושמן זית. להוסיף כל הבצלים ולהזהיב תוך עירבוב.
להוסיף: 2-3 קופסאות פיטריות שמפניון טריות פרוסות, קופסאת פטריות פורטובלו פרוסות. להזהיב יחד.
מערבבים בקערה: 3 ביצים, שמנת חמוצה גבינה צהובה מגוררת, חופן שמיר, אבקת מרק פיטריות. טורפים הכל יחד ומערבבים עם הפיטריות והבצלים.
שופכים מעל הבצק האפוי, מסדרים ואופים ב-180 מעלות כ-40-50 דק'.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0