המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות).
משמנים את התבנית (מידות 20X20 בעומק 4 ס"מ) בשתי כפות שמן זית וזורים עליה 3 כפות פירורי לחם מתובלים.
שמים את שאר השמן במחבת ומטגנים קלות את הבצל והפטריות, במשך 5 דקות.
בינתיים שמים בקערה את הגבינה. מפוררים את הגבינה הבולגרית ומוסיפים לקערה. מוסיפים את הביצים, חצי מגבינת המוצרלה ואת שאר פירורי הלחם. מוסיפים את הירקות המטוגנים. מערבבים ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
מעבירים הכל לתבנית וזורים למעלה את שאר המוצרלה.
אופים כחצי שעה בתנור שחומם מראש עד שהפשטידה משחימה יפה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0