מאחדים את כל חומרי הבצק ולשים במעבד מזון (או ידנית), עד קבלת בצק אחיד. מהדקים את הבצק לתבנית משומנת (תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ) ומכניסים לקירור במקרר לחצי שעה.
שלב 2
0 דקות
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
שלב 3
0 דקות
קולים בגריל או על הכיריים את החצילים והפלפלים. מצננים את הפלפלים בתוך שקית ניילון ל-10 דק' (פטנט להקלה על הקילוף) מקלפים וחותכים לרצועות, מוציאים את תוכן החציל ושמים במסננת להגרת הנוזלים.
שלב 4
0 דקות
מניחים את תוכן החצילים על הבצק בשכבה אחידה, מפזרים מעל את הגבינה הבולגרית ומעליה מסדרים את הפלפלים הקלויים בצורת שמש למראה חגיגי.
שלב 5
0 דקות
בקערה מערבבים לתערובת אחידה את השמנת החמוצה, השמנת המתוקה והביצים ומתבלים במלח פלפל. יוצקים את התערובת מעל הפלפלים בשכבה אחידה.
שלב 6
50 דקות
אופים בתנור כ-50 דקות, עד להשחמה.
שלב 1
מתוך
6
מאחדים את כל חומרי הבצק ולשים במעבד מזון (או ידנית), עד קבלת בצק אחיד. מהדקים את הבצק לתבנית משומנת (תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ) ומכניסים לקירור במקרר לחצי שעה.
שלב 2
מתוך
6
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
שלב 3
מתוך
6
קולים בגריל או על הכיריים את החצילים והפלפלים. מצננים את הפלפלים בתוך שקית ניילון ל-10 דק' (פטנט להקלה על הקילוף) מקלפים וחותכים לרצועות, מוציאים את תוכן החציל ושמים במסננת להגרת הנוזלים.
שלב 4
מתוך
6
מניחים את תוכן החצילים על הבצק בשכבה אחידה, מפזרים מעל את הגבינה הבולגרית ומעליה מסדרים את הפלפלים הקלויים בצורת שמש למראה חגיגי.
שלב 5
מתוך
6
בקערה מערבבים לתערובת אחידה את השמנת החמוצה, השמנת המתוקה והביצים ומתבלים במלח פלפל. יוצקים את התערובת מעל הפלפלים בשכבה אחידה.
שלב 6
מתוך
6
אופים בתנור כ-50 דקות, עד להשחמה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0