המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בעזרת סכין פורסים דק את הבצלים והכרישות, משרים במי מלח ושוטפים.
בסיר גדול מאדים את הכרישות והבצלים על אש גבוהה עם רבע כוס שמן זית, עד שהם רכים. מסירים מהאש ומצננים מעט.
מוסיפים קמח ואבקת מרק בצל של אסם ומערבבים, טורפים את הביצים והגבינה בחלב ומוסיפים. מערבבים היטב.
משמנים במברשת תבנית עגולה, ומניחים עליה עלה פילו. מברישים בשמן ומניחים עוד עלה חופף, כך שהשוליים מוגבהים.
ממשיכים כך עם כל העלים. יוצקים את תערובת הבצלים, ואופים בחום בינוני גבוה במשך 60 דקות, מדי פעם משגיחים שעלי הפילו לא משחימים מדי, ואם יש צורך מנמיכים את חום התנור.
טעים חם וגם אחרי כשעה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0