מערבבים יחד את כל המרכיבים, משאירים מעט מהגבינה הצהובה להמשך, לפיזור מעל הפשטידה.
שלב 3
45 דקות
יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת (תבנית מלבנית בגודל 20*30 ס"מ או תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ), מפזרים מעל גבינה צהובה ואופים כ- 45 דקות עד שהפשטידה מוכנה, יציבה ופני המאפה זהובים.
שלב 1
מתוך
3
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
שלב 2
מתוך
3
מערבבים יחד את כל המרכיבים, משאירים מעט מהגבינה הצהובה להמשך, לפיזור מעל הפשטידה.
שלב 3
מתוך
3
יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת (תבנית מלבנית בגודל 20*30 ס"מ או תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ), מפזרים מעל גבינה צהובה ואופים כ- 45 דקות עד שהפשטידה מוכנה, יציבה ופני המאפה זהובים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 1