למעוך את תפוחי האדמה ללא המים, ולהוסיף בהדרגה כ-1/2 כוס מי בישול ולערבב. להוסיף כ-1/2 כוס שמן, לערבב ולתבל במלח, פלפל שחור, כורכום ואגוז מוסקט. המחית צריכה להיות חלקה ורכה.
שלב 3
0 דקות
לטגן את הבצל במחבת. להוסיף מעט מים, להכניס את הבשר הטחון ולערבב. להוסיף את כל התבלינים ואת הפטרוזיליה ולערבב היטב. אם נדבק למחבת, להוסיף עוד קצת מים ולטגן עד שהבשר מוכן ומשנה את הצבע שלו. להוריד מהאש.
שלב 4
0 דקות
לשטח חצי מכמות תפוחי האדמה בתבנית (אין צורך לשמן כי יש שמן בתפוחי האדמה). לשפוך על תפוחי האדמה את הבשר, ומעל לשטח את החצי השני של תפוחי האדמה.
שלב 5
0 דקות
ניתן, לקישוט בלבד, לעבור עם מזלג בקווים אלכסוניים.
שלב 6
0 דקות
להכניס לתנור חם - 190 מעלות כ-60 דקות, עד שישחים.
שלב 1
מתוך
6
לבשל את תפוחי האדמה במים, לשמור כוס ממי הבישול.
שלב 2
מתוך
6
למעוך את תפוחי האדמה ללא המים, ולהוסיף בהדרגה כ-1/2 כוס מי בישול ולערבב. להוסיף כ-1/2 כוס שמן, לערבב ולתבל במלח, פלפל שחור, כורכום ואגוז מוסקט. המחית צריכה להיות חלקה ורכה.
שלב 3
מתוך
6
לטגן את הבצל במחבת. להוסיף מעט מים, להכניס את הבשר הטחון ולערבב. להוסיף את כל התבלינים ואת הפטרוזיליה ולערבב היטב. אם נדבק למחבת, להוסיף עוד קצת מים ולטגן עד שהבשר מוכן ומשנה את הצבע שלו. להוריד מהאש.
שלב 4
מתוך
6
לשטח חצי מכמות תפוחי האדמה בתבנית (אין צורך לשמן כי יש שמן בתפוחי האדמה). לשפוך על תפוחי האדמה את הבשר, ומעל לשטח את החצי השני של תפוחי האדמה.
שלב 5
מתוך
6
ניתן, לקישוט בלבד, לעבור עם מזלג בקווים אלכסוניים.
שלב 6
מתוך
6
להכניס לתנור חם - 190 מעלות כ-60 דקות, עד שישחים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 1