המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
אפשר ורצוי להשתמש בקרואסונים ישנים. חותכים אותם לרוחב כמו בהכנת סנדוויץ ומסדרים צפוף בתבנית חסינת אש, החלק הפנימי כלפי מעלה.
מערבבים את התרד בביצים, חלב ומרק בצל של אסם.
יוצקים מעל הקרואסונים ומשטחים באופן אחיד. מפוררים מעל את הגבינה. סוגרים בניילון נצמד ומשהים במקרר לפחות שש שעות.
לפני ההגשה מחממים תנור ל- 180 מעלות ואופים 45 דקות. ניתן להמיר את הגבינה ב-4 כפות גבינת פרמזן מגוררת, או פרוסות גבינת עיזים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0