המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לטגן את הבצל בשמן עד שיזהיב, להוסיף את הפפריקה, הפלפל החריף והעגבניות החתוכות ולטגן יחד כדקה.
להוסיף את הפתיתים ולטגן כ-2-3 דק' על אש נמוכה.
להוסיף מים בכמות כפולה מהפתיתים, להוסיף מלח ומרק עוף לפי הטעם, לערבב ולהביא לרתיחה.
להוסיף פילה אמנון מעל, ולתבל בפלפל שחור גרוס ומעט מלח.
להנמיך לאש קטנה ולבשל כ-10 דקות.
לכבות את האש ולהניח כ-5 דק' נוספות עד להגשה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערב הכנתי את המתכון הזה. אני חייבת לציין שהוא יצא טעים ומוצלח. תודה לכם על מתכון טוב עם כמויות מדויקות ובעיקר קל.
תודה רבה, כיף גדול לשמוע. יום מקסים ✨
הצג מתכונים נוספים
הערות 1