מחממים בסיר את השמן, מטגנים את הבצל, שיני השום והגזר על אש בינונית עד שהם מזהיבים.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הפתיתים האפויים, ומטגנים על אש נמוכה כשתי דקות.
שלב 4
10 דקות
יוצקים מים רותחים (אפשר גם ציר מרק ירקות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומביאים לרתיחה. מוסיפים את העדשים המבושלות. מתבלים ומערבבים כדקה.
שלב 5
0 דקות
מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ-6 דקות. מערבבים מידי פעם.
שלב 6
0 דקות
מכבים את הלהבה ומשאירים את הסיר מכוסה עוד כ-5 דק'. הכנת רוטב היוגורט: מעבירים לקערית את היוגורט, שתי שיני השום הכתושות, שמן הזית, מיץ מחצי הלימון, נענע קצוצה, מלח ופלפל שחור, מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
שלב 7
0 דקות
יוצקים על המג'דרה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
7
מבשלים את העדשים כ-15 דקות ומסננים.
שלב 2
מתוך
7
מחממים בסיר את השמן, מטגנים את הבצל, שיני השום והגזר על אש בינונית עד שהם מזהיבים.
שלב 3
מתוך
7
מוסיפים את הפתיתים האפויים, ומטגנים על אש נמוכה כשתי דקות.
שלב 4
מתוך
7
יוצקים מים רותחים (אפשר גם ציר מרק ירקות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומביאים לרתיחה. מוסיפים את העדשים המבושלות. מתבלים ומערבבים כדקה.
שלב 5
מתוך
7
מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ-6 דקות. מערבבים מידי פעם.
שלב 6
מתוך
7
מכבים את הלהבה ומשאירים את הסיר מכוסה עוד כ-5 דק'. הכנת רוטב היוגורט: מעבירים לקערית את היוגורט, שתי שיני השום הכתושות, שמן הזית, מיץ מחצי הלימון, נענע קצוצה, מלח ופלפל שחור, מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
שלב 7
מתוך
7
יוצקים על המג'דרה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0