המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל בשמן זית עד שהוא נהיה שקוף. מוסיפים את הפתיתים עם מעט מלח וקולים כ-2 דקות.
מוסיפים את הפטריות, שום, תימין ותרד, מוזגים מעליהם את השמנת והמים הרותחים, מערבבים ומחממים עד לרתיחה עדינה.
מכסים ומבשלים על אש בינונית למשך 7-10 דקות. פותחים, מגרדים פנימה פרמזן לפי הטעם, מערבבים ומגישים.
טיפ לפתיתים שמעט התייבשו: הוסיפו אליהם מעט מים רותחים וערבבו שוב תוך כדי חימום במחבת/סיר והם יחזרו להיות במרקם המושלם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0