המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים בסיר את כל הרכיבים, חוץ מהטונה והפתיתים.
מביאים לרתיחה, לאחר שהמים רתחו מוספים את הפתיתים.
כשהפתיתים מתחילים להתרכך, מוסיפים את הטונה ומנמיכים את האש.
מורידים מהאש רק לאחר שהמים כמעט מתאדים לגמרי.
משאירים את הסיר מכוסה לכמה דקות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
לא כתוב כמה מים צריך
היי, כפי שמופיע על גבי אריזת הפתיתים. יום מקסים
הצג מתכונים נוספים
הערות 1