המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים בשמן את הבצל עד להזהבה קלה, מוסיפים את הפרגיות עד שהן הופכות ללבנות.
מוסיפים את שאר הירקות, מטגנים מעט ומאדים בערך כעשר דקות.
מוסיפים את הפתיתים, מערבבים היטב ומוסיפים מים לפי ההוראות שעל גבי השקית.
מבשלים עשר דקות, מגישים חם. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0