המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משמנים את המחבת, ומחממים אותה.
שופכים את הצ'יפס למחבת.
מפזרים מלח, שום, פלפל שחור ופפריקה מתוקה-להפוך את ה'ציפס בעזרת תרווד תוך כדי התיבול, כדי התבלינים "יגיעו" אל כל שטח הצ'יפס בצורה שווה.
מטגנים את הצ'יפס כמה דקות עד שהוא מזהיב והפפריקה כהה יותר.
מניחים פרוסה (או שניים) של הגבינה הצהובה על הצ'יפס ומכסים את הכל עם נייר האלומיניום.
לאחר כדקה מסירים את נייר האלומיניום, ואפשר לאכול.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1