המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מתחילים יום לפני ההגשה: צורבים את הנתח במכל צדדיו בסיר כבד עם מעט שמן. מוציאים מהסיר.
מוסיפים לסיר את הבצל ומטגנים עד קבלת גוון חום עמוק, מוסיפים את הפטריות והגזר לטיגון קל (חמש דקות לערך).
מחזירים את הבשר לסיר, מוסיפים את עצמות המח, עלי הדפנה, גרגרי הפלפל האנגלי, ערער, תימין, מלח ופלפל לבן. מוסיפים את המים עד כיסוי הבשר ומבשלים בסיר מכוסה חלקית על אש נמוכה כשלוש שעות או עד שהבשר רך מאוד. ניתן להוסיף מים במידת הצורך. מוציאים את הנתח ולהניח במקרר לקירור. את הסיר עם הרוטב אפשר לאכסן במקרר או בטמפרטורת החדר עד למחרת.
ביום ההגשה: פורסים את הבשר לפרוסות דקות ומניחים בקערת הגשה עמידה לחום. מביאים את הרוטב שבסיר לרתיחה. במידה והרוטב דליל ודורש הסמכה יוצקים את תערובת המים והקמח ומביאים לרתיחה.
יוצקים רוטב חם על הבשר ושומרים בתנור חמים עד להגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0