המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן בסיר רחב ומטגנים בצל עד הזהבה. מוסיפים פלפל ומלח ומערבבים. מטגנים עוד כ-15 דקות על להבה נמוכה, עד שהבצל הופך למקורמל.
מגבירים את הלהבה. מפלפלים את הבשר, מניחים אותו על הבצל המקורמל, וסוגרים/צורבים את הבשר כ-5 דקות משני הצדדים.
מנמיכים את הלהבה למינימום, מכסים את הסיר ומבשלים כ-60 דקות.
מוציאים את הבשר מהסיר ומניחים בצד לצינון. מגבירים את הלהבה לבינונית, מוסיפים לסיר עגבניות מגוררות וכמון ומערבבים. מבשלים כ-5 דקות.
בינתיים חותכים את הבשר לפרוסות בעובי 1 ס"מ, או לקוביות בגודל 3 ס"מ.
מחזירים את הבשר לרוטב, מכסים ומנמיכים את הלהבה למינימום. מבשלים כ-90 דקות או עד שהבשר רך מאוד. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 4