המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
הכנת הצלי: מטגנים בצל קצוץ, מוסיפים את שיני השום, ואוטמים את נתח הבשר מכל צדדיו.
מוסיפים את היין, הציר, הסילאן ויתר התבלינים, מוסיפים מים עד לכיסוי התבשיל ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים כשעתיים.
מצננים את הנתח ומניחים במשך יממה במקרר.
בהגשה פורסים את הנתח לפרוסות דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0