פורסים את נתח הבשר לפרוסות של 1/2 1 ס"מ, מחממים שמן בסוטאז׳ רחב, מוסיפים את נתחי הצלי, וצולים עד לסגירה משני הצדדים.
שלב 2
120 דקות
מוזגים כוס אחת של יין לבן ומפזרים בנדיבות אבקת מרק פטריות.
שלב 3
2 דקות
חוצים את הפטריות לחצי. מוסיפים את הפטריות ומערבבים היטב.
שלב 4
2 דקות
חוצים את הפטריות לחצי.
מוסיפים את הפטריות ומערבבים היטב.
שלב 5
10 דקות
מבשלים כשעתיים על אש בינונית, הופכים את הצלי כל רבע שעה. כשהנוזלים מתאדים מוסיפים את הכוס השניה של היין לבן. עד שמקבלים רוטב עשיר וסמיך.
שלב 6
10 דקות
בזמן שהצלי מתבשל, מכינים אורז כתוספת. מטגנים בשמן עמוק בחום נמוך בינוני חופן אטריות בינוניות של אסם. נותנים להן זמן עד להזהבה והן הופכות לצ'יפסים פריכים מסננים לנייר סופג ומניחים לקירור (הפריכות מגיעה כשזה מקורר, אם אתם טועמים אבל מרגישים שזה קצת יבשושי, זה בסדר ביחד עם הרוטב של הצלי זה יספוג אליו טעמים). וקולים על מחבת חופן שקדים פרוסים.
שלב 7
5 דקות
מסדרים על צלחת עגולה ורחבה אורז בנדיבות ועליו נניח את הצלי והפטריות. מפזרים בנדיבות את האטריות והשקדים מעל והמנה שלנו מוכנה.
שלב 1
מתוך
7
פורסים את נתח הבשר לפרוסות של 1/2 1 ס"מ, מחממים שמן בסוטאז׳ רחב, מוסיפים את נתחי הצלי, וצולים עד לסגירה משני הצדדים.
שלב 2
מתוך
7
מוזגים כוס אחת של יין לבן ומפזרים בנדיבות אבקת מרק פטריות.
שלב 3
מתוך
7
חוצים את הפטריות לחצי. מוסיפים את הפטריות ומערבבים היטב.
שלב 4
מתוך
7
חוצים את הפטריות לחצי.
מוסיפים את הפטריות ומערבבים היטב.
שלב 5
מתוך
7
מבשלים כשעתיים על אש בינונית, הופכים את הצלי כל רבע שעה. כשהנוזלים מתאדים מוסיפים את הכוס השניה של היין לבן. עד שמקבלים רוטב עשיר וסמיך.
שלב 6
מתוך
7
בזמן שהצלי מתבשל, מכינים אורז כתוספת. מטגנים בשמן עמוק בחום נמוך בינוני חופן אטריות בינוניות של אסם. נותנים להן זמן עד להזהבה והן הופכות לצ'יפסים פריכים מסננים לנייר סופג ומניחים לקירור (הפריכות מגיעה כשזה מקורר, אם אתם טועמים אבל מרגישים שזה קצת יבשושי, זה בסדר ביחד עם הרוטב של הצלי זה יספוג אליו טעמים). וקולים על מחבת חופן שקדים פרוסים.
שלב 7
מתוך
7
מסדרים על צלחת עגולה ורחבה אורז בנדיבות ועליו נניח את הצלי והפטריות. מפזרים בנדיבות את האטריות והשקדים מעל והמנה שלנו מוכנה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0