הכנת הקאפקייקס: מערבבים היטב את כל המרכיבים. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מוזגים את הבלילה לתבנית, ואופים עד הזהבה.
שלב 2
0 דקות
הכנת הקרם: ממיסים את השוקולד והחלב במיקרוגל, ומפעילים ל-25 שניות, מוציאים, מנערים את הקערה, מכניסים למיקרו ל-20 שניות נוספות, מוציאים ומערבבים. אם צריך חוזרים על הפעולה עד שהקרם אחיד. מצננים לטמפרטורת החדר ומאחסנים במקרר שעה. כשהקרם מתקשה מעט, מזלפים או מורחים בנדיבות על כיפת כל קאפקייק.
שלב 3
1 דקות
1 כוס סוכר=15 מ"ל נוזל סוכרזית או דיאטיפ/. 1 כוס אבקת סוכרלייט או כמו סוכר/1 כפית נוזל סטיביה/1 כפית מחוקה אבקה סטיביה.
בתיאבון!
לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
3
הכנת הקאפקייקס: מערבבים היטב את כל המרכיבים. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מוזגים את הבלילה לתבנית, ואופים עד הזהבה.
שלב 2
מתוך
3
הכנת הקרם: ממיסים את השוקולד והחלב במיקרוגל, ומפעילים ל-25 שניות, מוציאים, מנערים את הקערה, מכניסים למיקרו ל-20 שניות נוספות, מוציאים ומערבבים. אם צריך חוזרים על הפעולה עד שהקרם אחיד. מצננים לטמפרטורת החדר ומאחסנים במקרר שעה. כשהקרם מתקשה מעט, מזלפים או מורחים בנדיבות על כיפת כל קאפקייק.
שלב 3
מתוך
3
1 כוס סוכר=15 מ"ל נוזל סוכרזית או דיאטיפ/. 1 כוס אבקת סוכרלייט או כמו סוכר/1 כפית נוזל סטיביה/1 כפית מחוקה אבקה סטיביה.
בתיאבון!
לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0