המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
צורבים את הבשר בשמן זית.
מוסיפים את כל הירקות לסיר, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים על להבה נמוכה כשעתיים לפחות.
להכנת האטריות: מבשלים את אטריות הנודלס במים מתובלים במלח, פלפל, כורכום, שמן ושום קצוץ.
ניתן להגיש עם טחינה בצד - טחינה גולמית, מלח, מיץ מלימון אחד ומעט מים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0