מכינים את ציר ירקות השורש. מבשלים 4 כפות מרק תיבול ירקות שורש בליטר מים רותחים כ-5 דקות.
שלב 2
0 דקות
מערבבים בקערה את הבשר עם היין, עלי הדפנה והבצל, מכסים ומצננים במקרר לשעתיים לפחות.
שלב 3
0 דקות
מסננים את הבצל והבשר מהנוזלים ושומרים את המרינדה בצד.
שלב 4
0 דקות
מחממים בסיר 2 כפות שמן, מוסיפים חצי מכמות הבשר והבצל וצולים על להבה גבוהה כ-5 דקות, עד שהם מזהיבים לגמרי. מוציאים מהסיר, מוסיפים עוד שמן וחוזרים על התהליך עם יתרת הבשר והבצל. מחזירים לסיר את הכל.
שלב 5
120 דקות
מוסיפים לסיר הבשר את החומץ ואת המרינדה ששמרנו. מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים היטב. מוסיפים את ציר ירקות השורש והפירות היבשים ומביאים לרתיחה. מנמיכים ללהבה לבינונית, מכסים את הסיר כמעט לגמרי וממשיכים לבשל כ- ½2–2 שעות, או עד שהבשר רך לגמרי. מתבלים בפלפל לפי הטעם.
שלב 6
0 דקות
מגישים חם, מומלץ עם אורז.
שלב 1
מתוך
6
מכינים את ציר ירקות השורש. מבשלים 4 כפות מרק תיבול ירקות שורש בליטר מים רותחים כ-5 דקות.
שלב 2
מתוך
6
מערבבים בקערה את הבשר עם היין, עלי הדפנה והבצל, מכסים ומצננים במקרר לשעתיים לפחות.
שלב 3
מתוך
6
מסננים את הבצל והבשר מהנוזלים ושומרים את המרינדה בצד.
שלב 4
מתוך
6
מחממים בסיר 2 כפות שמן, מוסיפים חצי מכמות הבשר והבצל וצולים על להבה גבוהה כ-5 דקות, עד שהם מזהיבים לגמרי. מוציאים מהסיר, מוסיפים עוד שמן וחוזרים על התהליך עם יתרת הבשר והבצל. מחזירים לסיר את הכל.
שלב 5
מתוך
6
מוסיפים לסיר הבשר את החומץ ואת המרינדה ששמרנו. מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים היטב. מוסיפים את ציר ירקות השורש והפירות היבשים ומביאים לרתיחה. מנמיכים ללהבה לבינונית, מכסים את הסיר כמעט לגמרי וממשיכים לבשל כ- ½2–2 שעות, או עד שהבשר רך לגמרי. מתבלים בפלפל לפי הטעם.
שלב 6
מתוך
6
מגישים חם, מומלץ עם אורז.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0