המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוטפים היטב את השזיפים המיובשים והמגולענים, ומשרים אותם למשך הלילה ביין.
מחממים שמן בסיר גדול ושטוח. כאשר השמן חם מכניסים את הבצל הפרוס ומטגנים עד קבלת צבע זהוב.
מייבשים את קוביות הבשר, מתבלים במלח ופלפל שחור ומוסיפים לסיר עם הבצל המטוגן. מטגנים את הבשר על להבה גדולה, תוך ערבוב מתמיד, כל זאת עד שקוביות הבשר שינו את צבען. זורים על קוביות הבשר את הקמח תוך כדי ערבוב.
מוסיפים לסיר את השזיפים והיין, פפריקה, אבקת מרק, וצ'ילי. מביאים לרתיחה ומקטינים את הלהבה לנמוכה. מבשלים במשך כשעתיים, או עד שהבשר נעשה רך. במידה ובמשך הבישול חסרים נוזלים, מוסיפים מעט יין או מים, על פי הצורך.
בצלחת אישית מניחים קוביות בשר, לצידן ניתן להוסיף פירה תפוחי אדמה או אורז לבן. מעל יוצקים מעט מרוטב הקדירה, על פי הטעם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0