מערבבים את בשר העוף, הבטטה המגוררת, הבצל המגורר, מלח ופלפל לתערובת אחידה. יוצרים כעשרים קציצות שטוחות ומגלגלים אותן בפירורי לחם (אין צורך לטבול בביצה קודם).
שלב 2
0 דקות
יוצקים את השמן לסיר כבד ורחב ומחממים אותו. מטגנים בשמן החם את הקציצות משני הצדדים ומוציאים לקערה.
שלב 3
0 דקות
מכניסים לשמן שנותר בסיר את שמיניות הבצל ומזהיבים. מוסיפים את השום ומטגנים עוד כדקה.
מכניסים פנימה את הקציצות ונתחי הבטטה, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים במשך כ-25 דקות, עד שהבטטה עשויה.
שלב 6
0 דקות
להגשה, מפזרים מעל שברי בוטנים וכוסברה קצוצה.
שלב 1
מתוך
6
מערבבים את בשר העוף, הבטטה המגוררת, הבצל המגורר, מלח ופלפל לתערובת אחידה. יוצרים כעשרים קציצות שטוחות ומגלגלים אותן בפירורי לחם (אין צורך לטבול בביצה קודם).
שלב 2
מתוך
6
יוצקים את השמן לסיר כבד ורחב ומחממים אותו. מטגנים בשמן החם את הקציצות משני הצדדים ומוציאים לקערה.
שלב 3
מתוך
6
מכניסים לשמן שנותר בסיר את שמיניות הבצל ומזהיבים. מוסיפים את השום ומטגנים עוד כדקה.
הערות 0