ערבבו בקערה את קמח המצה, הביצה, המלח ומעט מים. התחילו ללוש בצק כשאתם מוסיפים בהדרגה מים עד שיתקבל בצק אחיד ונוח לעבודה. הניחו בצד עד שהמלית תהיה מוכנה.
שלב 2
0 דקות
חממו במחבת 2 כפות שמן. הוסיפו את הבצל המגורר והזהיבו כשאתם מערבבת מדי פעם. הוסיפו את הבשר והתבלינים, ערבבו היטב והשאירי על האש כ-15 דקות, כשאתם מערבבים מדי פעם עד שהנוזלים יתאדו. צננו.
שלב 3
0 דקות
קורצים מן הבצק גוש קטן בידיים רטובות ולושו מעט. צרו כדור, תקעו בו אצבע וצרו סביב לאצבע כיס מאורך שדפנותיו דקות ככל האפשר. מלאו את הכיס במעט מן המלית, בערך כפית, וסגרו את הפתח (במידה ולא נסגר טוב הרטיבו את הבצק עם אצבע רטובה במים והדקו). כך עם כל כמות הבצק והמלית.
שלב 4
0 דקות
בשלב זה אפשר לעטוף את הכלי עם הקובה המוכן בשקית ניילון ולאחסן בתא ההקפאה, עד ליום שבו רוצים לטגנן ולהגישם.
שלב 5
0 דקות
טגנו את הקובה בשמן עמוק וחם מאד והגישו חם, אין צורך להפשירן לפני הטיגון.בתיאבון.
שלב 1
מתוך
5
ערבבו בקערה את קמח המצה, הביצה, המלח ומעט מים. התחילו ללוש בצק כשאתם מוסיפים בהדרגה מים עד שיתקבל בצק אחיד ונוח לעבודה. הניחו בצד עד שהמלית תהיה מוכנה.
שלב 2
מתוך
5
חממו במחבת 2 כפות שמן. הוסיפו את הבצל המגורר והזהיבו כשאתם מערבבת מדי פעם. הוסיפו את הבשר והתבלינים, ערבבו היטב והשאירי על האש כ-15 דקות, כשאתם מערבבים מדי פעם עד שהנוזלים יתאדו. צננו.
שלב 3
מתוך
5
קורצים מן הבצק גוש קטן בידיים רטובות ולושו מעט. צרו כדור, תקעו בו אצבע וצרו סביב לאצבע כיס מאורך שדפנותיו דקות ככל האפשר. מלאו את הכיס במעט מן המלית, בערך כפית, וסגרו את הפתח (במידה ולא נסגר טוב הרטיבו את הבצק עם אצבע רטובה במים והדקו). כך עם כל כמות הבצק והמלית.
שלב 4
מתוך
5
בשלב זה אפשר לעטוף את הכלי עם הקובה המוכן בשקית ניילון ולאחסן בתא ההקפאה, עד ליום שבו רוצים לטגנן ולהגישם.
שלב 5
מתוך
5
טגנו את הקובה בשמן עמוק וחם מאד והגישו חם, אין צורך להפשירן לפני הטיגון.בתיאבון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0