המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
ממיסים את השוקולד עם שמנת. מערבבים ומצננים. חשוב לצנן כדי לא להמיס את המרשמלו.
מוסיפים לתערובת השוקולד המומס את יתר החומרים, מערבבים, ומעבירים לתבנית עם נייר אפייה. עוטפים בניילון, ומעבירים למקפיא להתייצבות למשך 3 שעות.
חותכים לקוביות, ומגישים.
מומלץ לשמור במקפיא ולהוציא לפי הצורך. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0