מחממים את השמן והסוכר בסיר ומשחימים. כאשר הסוכר מושחם, מוסיפים את המים. אך נזהרים שלא יושחם יותר מדי, כי אז זה עובר להיות שרוף והטעם נפגע, ובנוסף, בכוס ראשונה צריך להיזהר כי השמן קופץ.
שלב 2
0 דקות
אם הסוכר המושחם מתקרש, מרתיחים את המים. לאט לאט ההקרשה תימס.
שלב 3
0 דקות
כשהמים רותחים, מכניסים את האטריות, מערבבים ומבשלים על אש קטנה כ-5 דקות. מורידים מהאש.
שלב 4
0 דקות
מקררים בתוך הסיר, וממתינים עד שהתכולה תהיה פושרת.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את הביצים, המלח והפלפל השחור.
שלב 6
0 דקות
מערבבים היטב. משמנים תבנית ושופכים את התכולה פנימה.
שלב 7
0 דקות
התכולה מתאימה ל-2 תבניות אינגליש-קייק.
שלב 8
0 דקות
אופים כ-70 דקות בחום של כ-200 מעלות. אם לא רוצים שהחלק העליון ייצא שרוף, אפשר לכסות בנייר כסף.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
8
מחממים את השמן והסוכר בסיר ומשחימים. כאשר הסוכר מושחם, מוסיפים את המים. אך נזהרים שלא יושחם יותר מדי, כי אז זה עובר להיות שרוף והטעם נפגע, ובנוסף, בכוס ראשונה צריך להיזהר כי השמן קופץ.
שלב 2
מתוך
8
אם הסוכר המושחם מתקרש, מרתיחים את המים. לאט לאט ההקרשה תימס.
שלב 3
מתוך
8
כשהמים רותחים, מכניסים את האטריות, מערבבים ומבשלים על אש קטנה כ-5 דקות. מורידים מהאש.
שלב 4
מתוך
8
מקררים בתוך הסיר, וממתינים עד שהתכולה תהיה פושרת.
שלב 5
מתוך
8
מוסיפים את הביצים, המלח והפלפל השחור.
שלב 6
מתוך
8
מערבבים היטב. משמנים תבנית ושופכים את התכולה פנימה.
שלב 7
מתוך
8
התכולה מתאימה ל-2 תבניות אינגליש-קייק.
שלב 8
מתוך
8
אופים כ-70 דקות בחום של כ-200 מעלות. אם לא רוצים שהחלק העליון ייצא שרוף, אפשר לכסות בנייר כסף.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0