מבשלים את האטריות על פי ההוראות על גבי האריזה, מסננים ושומרים כמה כפות ממי הבישול.
שלב 2
5 דקות
ממיסים בסיר חמאה עם 2-3 כפות ממי בישול הפסטה, מוסיפים סוכר ומבשלים עד שמתקבל קרמל זהוב.
*ניתן להמיר את החמאה במרגרינה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים לסיר הקרמל את הפסטה עם הצימוקים, קליפת הלימון והתבלינים.
שלב 4
0 דקות
טורפים את הביצים ומערבבים עם האטריות או מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומוסיפים את החלמונים בעדינות.
שלב 5
0 דקות
מחממים את התנור לחום בינוני 170-180 מעלות. משמנים תבנית אפיה בגודל 30/10 ס"מ ומעבירים את כל התערובת לתבנית.
שלב 6
0 דקות
אופים כ- 30 דקות עד שהמאפה זהוב ויציב.
שלב 7
0 דקות
לקראת סוף האפיה מורחים בעדינות חמאה מומסת על פני שטח הקוגל כדי ליצור פריכות והברקה. אופים מספר דקות נוספות.
שלב 8
0 דקות
פורסים את הקוגל ומגישים קר או חם.
שלב 1
מתוך
8
מבשלים את האטריות על פי ההוראות על גבי האריזה, מסננים ושומרים כמה כפות ממי הבישול.
שלב 2
מתוך
8
ממיסים בסיר חמאה עם 2-3 כפות ממי בישול הפסטה, מוסיפים סוכר ומבשלים עד שמתקבל קרמל זהוב.
*ניתן להמיר את החמאה במרגרינה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
מתוך
8
מוסיפים לסיר הקרמל את הפסטה עם הצימוקים, קליפת הלימון והתבלינים.
שלב 4
מתוך
8
טורפים את הביצים ומערבבים עם האטריות או מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומוסיפים את החלמונים בעדינות.
שלב 5
מתוך
8
מחממים את התנור לחום בינוני 170-180 מעלות. משמנים תבנית אפיה בגודל 30/10 ס"מ ומעבירים את כל התערובת לתבנית.
שלב 6
מתוך
8
אופים כ- 30 דקות עד שהמאפה זהוב ויציב.
שלב 7
מתוך
8
לקראת סוף האפיה מורחים בעדינות חמאה מומסת על פני שטח הקוגל כדי ליצור פריכות והברקה. אופים מספר דקות נוספות.
שלב 8
מתוך
8
פורסים את הקוגל ומגישים קר או חם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0