מערבבים בקערה גדולה את תפו"א, קישואים, בצל, ביצה טרופה, שמן, מלח ופלפל. מעבירים לסיר.
שלב 2
0 דקות
"מטמינים" את הביצים הקשות בתוך הסיר.
שלב 3
0 דקות
אופים ללא מכסה בתנור בחום מקסימלי כשעתיים (עד שפני הקוגל נהיים שרופים) ואז מכסים את הסיר וממשיכים לאפות בחום של 120 מעלות למשך מספר שעות נוספות (המהדרין משאירים כל הלילה בתנור על חום נמוך של 50 מעלות).
שלב 1
מתוך
3
מערבבים בקערה גדולה את תפו"א, קישואים, בצל, ביצה טרופה, שמן, מלח ופלפל. מעבירים לסיר.
שלב 2
מתוך
3
"מטמינים" את הביצים הקשות בתוך הסיר.
שלב 3
מתוך
3
אופים ללא מכסה בתנור בחום מקסימלי כשעתיים (עד שפני הקוגל נהיים שרופים) ואז מכסים את הסיר וממשיכים לאפות בחום של 120 מעלות למשך מספר שעות נוספות (המהדרין משאירים כל הלילה בתנור על חום נמוך של 50 מעלות).
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0