המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
אופן ההכנה: הכנת הסירופ: מרתיחים סוכר, מים ולימון וממשיכים לבשל עוד 5 דק'. מורידים מהאש ומוסיפים מי ורדים. מכניסים למקרר לקירור מוחלט. מפרידים את אטריות הקדאיף בידיים.
משטחים חצי מהכמות על תבנית מלבנית בשכבה אחידה.
את החצי השני משטחים על תבנית אפיה של התנור מרופדת בנייר אפיה, משטחים בגודל של התבנית הראשונה.
יוצקים על אטריות הקדאיף חמאה מומסת (ניתן להמיר במרגרינה באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), מפזרים סוכר ואופים בחום של 180 מעלות עד לקבלת צבע חום יפה.
יוצקים את הסירופ הקר על שערות הקדאיף החמות וממתינים 10 דקות עד שהסירופ נספג טוב. (משאירים 3 כפות סירופ בצד)
מקציפים את השמנת המתוקה עם הוניל והאינסטנט פודינג, שופכים על הקדאיף, הופכים לאט את נייר האפיה עם השערות קדאיף על הקרם ומורידים את הנייר.
יוצקים את 3 כפות הסירופ מעל לעוגה ומכניסים לקרור. אפשר להכין מילוי עם קרם פטיסייר מקופל עם קצפת העשויה משמנת מתוקה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0