בצק: לערבב את כל החומרים במעבד מזון. ליצור כדור שטוח, לכסות בניילון נצמד ולשים חצי שעה במקרר. לשמן תבנית פאי בקוטר 24 ס"מ, לרפד בבצק ולשים במקפיא עד גמר הכנת המלית.
שלב 2
0 דקות
מלית: את גליל גבינת העיזים לפזר על תחתית הבצק הקפוא בשכבה דקה ואחידה. לפרוס מחצית מהבטטות ולהניח על גבינת העיזים. לפזר מחצית מכמות עלי הבזיליקום על הבטטות. לכסות במחצית מפירורי הקשקבל והגאודה. מערבבים שמנת מתוקה עם שתי הביצים, מערבבים עם הטימין, מלח ופלפל ושופכים מחצית מהבלילה על הבטטות והגבינות.
שלב 3
0 דקות
מניחים את מחצית הבטטות הנותרות, מפזרים את שאר עלי הבזיליקום, מחצית מפרורי הגאודה והקשקבל (משאירים קצת לעיטור מלמעלה), מפזרים את שארית הבלילה ומעל זה את פירורי הגאודה והקשקבל הנותרים.
שלב 4
0 דקות
אופים ב180 מעלות כ-45 דקות עד התייצבות הקיש והזהבתו.
שלב 1
מתוך
4
בצק: לערבב את כל החומרים במעבד מזון. ליצור כדור שטוח, לכסות בניילון נצמד ולשים חצי שעה במקרר. לשמן תבנית פאי בקוטר 24 ס"מ, לרפד בבצק ולשים במקפיא עד גמר הכנת המלית.
שלב 2
מתוך
4
מלית: את גליל גבינת העיזים לפזר על תחתית הבצק הקפוא בשכבה דקה ואחידה. לפרוס מחצית מהבטטות ולהניח על גבינת העיזים. לפזר מחצית מכמות עלי הבזיליקום על הבטטות. לכסות במחצית מפירורי הקשקבל והגאודה. מערבבים שמנת מתוקה עם שתי הביצים, מערבבים עם הטימין, מלח ופלפל ושופכים מחצית מהבלילה על הבטטות והגבינות.
שלב 3
מתוך
4
מניחים את מחצית הבטטות הנותרות, מפזרים את שאר עלי הבזיליקום, מחצית מפרורי הגאודה והקשקבל (משאירים קצת לעיטור מלמעלה), מפזרים את שארית הבלילה ומעל זה את פירורי הגאודה והקשקבל הנותרים.
שלב 4
מתוך
4
אופים ב180 מעלות כ-45 דקות עד התייצבות הקיש והזהבתו.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0