המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים היטב את החלמונים עם הבשר.
טורפים קלות את החלבונים בעזרת מזלג (לא לקצף).
בכלי מתאים שמים את כל החומרים ובוחשים היטב. משהים כ-10 דקות.
יוצרים בידיים כדורים מן התערובת ומכניסים למרק הרותח.
מגביהים את הלהבה ומבשלים כ-15 דקות.
אפשר להחליף את בשר הבקר בבשר עוף או הודו.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0