להכנת הקיינדלך: להרתיח כוס מים עם מרגרינה. להוסיף את קמח המצה תוך כדי ערבוב עד שמתקבלת עיסה אחידה. להוריד מהאש ולצנן. להוסיף בבחישה את הביצים, הסוכר והקינמון.
שלב 2
0 דקות
לחכות כשעה, ליצור כדורי בידיים מעט רטובות ולבשל אותם במים רותחים כ-5 דק' לאחר שהם צפים.
שלב 3
120 דקות
לרוטב התותים: משרים את התותים בסוכר ומיץ לימון למשך כ-120 דקות.
שלב 4
0 דקות
שמים בסיר את התותים ומחממים עד לנקודת רתיחה. סוגרים את האש ומוסיפים את הליקר, מרתיחים שוב ושופכים על הקיינדלך. מקשטים בתותים שלמים.
שלב 1
מתוך
4
להכנת הקיינדלך: להרתיח כוס מים עם מרגרינה. להוסיף את קמח המצה תוך כדי ערבוב עד שמתקבלת עיסה אחידה. להוריד מהאש ולצנן. להוסיף בבחישה את הביצים, הסוכר והקינמון.
שלב 2
מתוך
4
לחכות כשעה, ליצור כדורי בידיים מעט רטובות ולבשל אותם במים רותחים כ-5 דק' לאחר שהם צפים.
שלב 3
מתוך
4
לרוטב התותים: משרים את התותים בסוכר ומיץ לימון למשך כ-120 דקות.
שלב 4
מתוך
4
שמים בסיר את התותים ומחממים עד לנקודת רתיחה. סוגרים את האש ומוסיפים את הליקר, מרתיחים שוב ושופכים על הקיינדלך. מקשטים בתותים שלמים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0