לטגן את הבצל בשמן זית עד שישחים ולהוסיף שום יבש ובשר טחון. לערבב מידי פעם עד שיתאדו המים של הבשר.
שלב 2
0 דקות
להוסיף עגבניות מרוסקות ורסק עגבניות, פלפל לבן ומלח לפי הטעם. לערבב שוב עד שיתאדו מיצי העגבניות. להוריד מהאש ולקרר.
שלב 3
0 דקות
שהבשר טחון קר יש אפשרות למלא את צינורות הקנלוני (או לשים שכבה של לזניה, מעליה בשר טחון, שוב שכבה לזניה ושוב בשר טחון מבושל, מכסים בעלי לזניה ויוצקים מעל רוטב).
שלב 4
0 דקות
להכין רוטב פסטה ולהוסיף עשבי תיבול כמו בזיליקום (או זעתר).
שלב 5
0 דקות
לצקת את הרוטב על הקנלוני עד כיסוי.
שלב 6
0 דקות
להעביר לתנור מחומם מראש ל-180 מעלות, למשך חצי שעה עד שהרוטב יספג.
שלב 7
0 דקות
להגיש חם עם סלט ירקות גדול ויש לכם ארוחה טובה וטעימה.
שלב 1
מתוך
7
לטגן את הבצל בשמן זית עד שישחים ולהוסיף שום יבש ובשר טחון. לערבב מידי פעם עד שיתאדו המים של הבשר.
שלב 2
מתוך
7
להוסיף עגבניות מרוסקות ורסק עגבניות, פלפל לבן ומלח לפי הטעם. לערבב שוב עד שיתאדו מיצי העגבניות. להוריד מהאש ולקרר.
שלב 3
מתוך
7
שהבשר טחון קר יש אפשרות למלא את צינורות הקנלוני (או לשים שכבה של לזניה, מעליה בשר טחון, שוב שכבה לזניה ושוב בשר טחון מבושל, מכסים בעלי לזניה ויוצקים מעל רוטב).
שלב 4
מתוך
7
להכין רוטב פסטה ולהוסיף עשבי תיבול כמו בזיליקום (או זעתר).
שלב 5
מתוך
7
לצקת את הרוטב על הקנלוני עד כיסוי.
שלב 6
מתוך
7
להעביר לתנור מחומם מראש ל-180 מעלות, למשך חצי שעה עד שהרוטב יספג.
שלב 7
מתוך
7
להגיש חם עם סלט ירקות גדול ויש לכם ארוחה טובה וטעימה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0