שמים בקערה את כל רכיבי המילוי על פי הסדר הרשום חוץ מהשמן. משמנים את היד שמשתמשים בה ללישה בשמן בנדיבות, ולשים את תערובת המילוי היטב.
שלב 2
0 דקות
ממלאים את צינורות הקנלוני, ומניחים בתבנית.
שלב 3
0 דקות
מחממים בסיר קטן או מחבת 2 כפות שמן על אש בינונית, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד הזהבה קלה.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את הרסק, מערבבים ומוסיפים את העגבניות והתבלינים. ברגע שמבעבע, מוסיפים את המים הרותחים, מנמיכים את האש ומכסים במכסה. נותנים לרוטב בישול של 2-3 דקות (לא יותר).
שלב 5
0 דקות
שופכים את הרוטב מעל הקנלוני שבתבנית.
שלב 6
0 דקות
מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ל-30 דקות.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
שמים בקערה את כל רכיבי המילוי על פי הסדר הרשום חוץ מהשמן. משמנים את היד שמשתמשים בה ללישה בשמן בנדיבות, ולשים את תערובת המילוי היטב.
שלב 2
מתוך
6
ממלאים את צינורות הקנלוני, ומניחים בתבנית.
שלב 3
מתוך
6
מחממים בסיר קטן או מחבת 2 כפות שמן על אש בינונית, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד הזהבה קלה.
שלב 4
מתוך
6
מוסיפים את הרסק, מערבבים ומוסיפים את העגבניות והתבלינים. ברגע שמבעבע, מוסיפים את המים הרותחים, מנמיכים את האש ומכסים במכסה. נותנים לרוטב בישול של 2-3 דקות (לא יותר).
שלב 5
מתוך
6
שופכים את הרוטב מעל הקנלוני שבתבנית.
שלב 6
מתוך
6
מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ל-30 דקות.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0