המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מוסיפים לקערה 1/2 כוס גרעיני תירס. מעבדים את הגרעינים למחית בעזרת מעבד מוט.
מכניסים לקערה את כל מרכיבי הקציצות ומערבבים היטב. יוצרים כדורים קטנים מהתערובת.
מוסיפים את הקציצות למחבת עם שמן טיגון חם. מטגנים את הקציצות במשך כ- 2 דקות מכל צד. מוציאים מהמחבת ומניחים בכלי.
מוסיפים לסיר רחב ושטוח, המכיל שמן חם את הבצל הקצוץ ופרוסות שיני שום, ומטגנים עד שהבצל הופך לשקוף.
מוסיפים לסיר את העגבניות המגוררות, רסק העגבניות, הקטשופ, עלי הפטרוזיליה הקצוצים. מתבלים בפפריקה אדומה, בהרט, רוטב בסיסי של אוסם, מלח, פלפל וסוכר. יוצקים את המים. מביאים לרתיחה, מחלישים את הלהבה לנמוכה, ומבשלים במשך כ- 10 דקות.
מוסיפים לסיר עם הרוטב את הקציצות, ומבשלים במשך כ- 20 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0